Verzenden en retourneren

Toch niet tevreden met je nieuwe aankoop? Dan heb je het recht om binnen 14 dagen je bestelling naar ons te retourneren.

Retourneren

Stuur binnen 14 dagen na ontvangst jouw pakket terug in de originele verpakking. Mocht er iets mis zijn met het product zoals een beschadiging, gelieve dan eerst contact met ons op te nemen via order@mintminimall.nl of bel 020-627 24 66

Retouradres:

Mint Mini Mall
t.a.v. retouren
Runstraat 27
1016 GJ Amsterdam
Nederland

Het is ook mogelijk je retour terug te brengen naar de winkel, dit kan 7 dagen per week.

Retourneren en geld terug.

Nadat het artikel door ons in ontvangst is genomen en geaccepteerd zal deze binnen 48 uur worden verwerkt en ontvangt u per mail een bevestiging van ontvangst samen met de creditnota.

Zodra alles is verwerkt zal binnen maximaal 7 dagen het aankoopbedrag teruggestort worden op uw rekening waarmee u heeft betaald.

Let op! 
Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd raakt of gebruikt is, dan kunnen wij een waardevermindering bij je in rekening brengen.

Gevolgen van waardevermindering bij retourneren

Bij waardevermindering van het geretourneerde item kan door ons worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet te crediteren (terug te storten). Waardevermindering van een item treedt op wanneer bij het retourneren van het item blijkt dat het beschadigd is, of duidelijk is dat het item gedragen of gewassen is.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen per mail.; order@mintminimall.nl of op nr 020-627 24 66, wij zijn op werkdagen bereikbaar van  10.00 tot 18:00.

0

Start typing and press Enter to search