Home

Kids

Clothes

Accessoires

MINT MINI MALL

by Suzanne de Boer

Mijn passie voor mode en styling is begonnen doordat ik een tijd in de sales buitendienst fashion werkzaam ben geweest. Ik heb in die tijd veel winkels en buitenlandse beurzen bezocht, dat was voor mij de bron van inspiratie!

Na m’n eerste eigen fashion shop Beauregard in de runstraat in Amsterdam, ben ik 6 jaar geleden op zoek gegaan naar een 2e pandje in de 9 straatjes. Ik wilde heel graag met Mint Mini Mall iets bijzonders beginnen; een frisse, originele, smaakvolle shop, met een divers aanbod van gift items voor een breed publiek.

Ik word heel blij van collecties samenstellen, een fijne sfeer in de winkel te creëren en klanten enthousiast te zien worden van ons concept.

Dat is met Mint Mini Mall meer dan gelukt, het is precies zoals ik het wilde, met een gemotiveerd en gepassioneerd team, dat is echt zo fijn!

Mijn hart en focus ligt helemaal bij het hebben van een fysieke shop, en tegenwoordig hoort daar ook een webshop bij natuurlijk.

We hebben ons best gedaan de sfeer van onze winkel over te brengen in het online winkelen, met daarin een zo groot mogelijk diversiteit aan producten, met een touch of Mint.

Hopelijk vinden jullie dat ook!

Heel veel plezier met het shoppen van onze Mint Mini Mall gifts & fashion must haves!

Liefs,

Suzanne

0

Start typing and press Enter to search